virtuell tvilling

Utarbeidelse av en virtuell tvilling og inventartelling

Gjennomfør inventartelling i tilknytning til en rommodell av bygningen. Oppdag nye verktøy til fasilitetsadministrering, takket være den virtuelle tvillingens muligheter.

En virtuell modell vil være til hjelp ikke bare for eventuelle kunder, men også for en eiendomsforvalter. Han/hun vil raskt skaffe seg oversikt over de aktuelle lokalene og takket være mulighetene til å legge til og vise infopunkter i selve modellen, kan han/hun med en gang hente ut verdifull informasjon om f.eks. plassering, pris eller eie. Dokumentasjon av kvalitet er noe også et forsikringsselskap vet å verdsette i tilfelle en forsikringsskade.

Forestill deg at en konferanse nettopp er over og det er eiendomsforvalterens oppgave å sette lokalene tilbake i sin opprinnelige stand. Hvor var det stolene stod? Er dette vårt bord eller tilhører det kunden? Teppet til venstre er ødelagt. Er det det til 5000 eller det til 20 000? Å svare på denne typen spørsmål vil takket være den virtuelle tvillingen bare ta et øyeblikk. Oi! Har også dere lagt merke til at lyspærene ble skiftet for tre år siden; de må skiftes ut før de går. Også denne typen informasjon kan en virtuell tvilling i fasilitetsadministreringens tjeneste inneholde.Se flere eksempler