Vårt team

Bak vårt arbeid står det et lite team av profesjonelle, som tar arbeidet sitt framfor alt som en hobby. Takket være det, lykkes det oss å holde prisene utrolig lave. Begge foretakets grunnleggere lever av å jobbe som landmålere. Vi forsøker å utnytte våre fagkunnskaper fullt ut og vi ser på Vivis-prosjektet som en utfordring.

Vojta Skara

Vojta har studert til å bli byggeingeniør i Praha i Tsjekkia. I Oslo jobber han som landmåler og nå utvikler han Vivis. I sin fritid har han alltid interessert seg for digitalisering og har nå lagt sin elsk på fotogrammetri. I flere år jobbet han som omviser på et slott, så det er vel unødvendig å føye til at det å presentere eiendommer ikke er noe fremmed for ham.

Alena Kubickova

Alena jobber også som landmåler og nyter med hjerte og sjel det å kunne jobbe og bo i Oslo. Hun samarbeider om Vivis-prosjektet, ettersom hun ønsker å vie sitt yrkesliv til måling og visualisering av rom. Hun mener digitalisering er en trend i samtiden samt for framtiden, spesielt innen byggebransjen og på eiendomsmarkedet. Tidligere har hun t.o.m. målt grotter, men nå ønsker hun helst å fokusere på lysere og rommeligere steder.
Enkeltpersonforetaket er registrert under navn VIRTUELLE VISNINGER VOJTA SKARA (Org. nr.: 925 339 903)