Våre fordeler

Her oppgir vi de viktigste grunnene til å velge nettopp Vivis.

Vår viktigste fordel er prisen. Prisene våre begynner på så lite som kr. 2100. Det er opptil to ganger billigere enn konkurrentenes priser. Hvordan går det an? Er det mulig at vi har spart på kvaliteten? Ikke i det hele tatt! Du kan for øvrig overbevise deg selv i vårt galleri. Vi kan tilby lave priser ved å holde utgiftene i sjakk. Vi betaler ikke for noe vi ikke trenger og du betaler ikke noe ekstra. Alt arbeid gjør vi selv på fritiden vår, og takket være det, betaler vi ingen faste ansatte.

Ja, det er allerede klart at arbeidet for Vivis er vår hobby. Det er imidlertid også vårt kall. Vi har tro på at digitalisering er framtidens uunngåelighet, ikke bare en forbigående trend, men en ny konstant. Det vitner også den aktuelle situasjonen med pandemi om, som tydelig har vist at digitalisering, sammen med virtuelle modeller, blir en del av hverdagslivet. Med det som er nevnt overfor henger den andre fordelen sammen. Vår fagkompetanse på området landmåling, sammen med vår entusiasme, er garantien for at Vivis er et trygt valg.

Den tredje fordelen er hele prosessens enkelhet. Kan det i det hele tatt bli enklere? Det holder å kontakte Vivis‘ team og avtale møtetid. Vi kommer med alt av utstyr og i løpet av en kort stund har vi tatt bilder av alle lokalene. En mindre leilighet bruker vi ikke mer enn én time på. Innenfor en så kort tidsramme som mulig behandler vi dataene. Du får deretter en lenke å trykke på slik at du kan vandre gjennom din virtuelle modell.