Pris og kontakt

Pris og tilbud

Prisen er kr. 2100. for en virtuell modell av lokaler på opptil 80 kvm.

Dessuten risikerer du ingenting; skulle du ikke bli fornøyd med modellen, garanterer vi deg pengene tilbake!

Prisen for en virtuell modell av lokaler på 80 – 150 kvm er kr. 2700.

Pris for større lokaler regnes ut individuelt, og det avhenger av hvor innviklet lokalene er. Veiledningsvis kan man i slike tilfeller regne med en grunnpris på kr. 1500, samt kr. 10 for hver kvm.

Obs! Benytt deg av vårt tidsbegrensede tilbud. Dersom du tillater oss å legge den bestilte digitale modellen for presentasjonens skyld ut på våre hjemmesider, vil vi kun fakturere deg kr. 1000.

Har vi overbevist deg allerede? Nøl ikke med å kontakte oss.

Men våre kampanjetilbud slutter ikke der! Er du ansvarlig for et interessant overnattings- eller kultursted utenfor Oslo (hotell, pensjonat, galleri …) ? Ikke bare sliper du å betale for transport, du vil ikke måtte betale for skanning i det hele tatt. Spør oss om spesialprogrammet “Vandrende Vivis eller digital modell for kost og losji“.
Kontaktopplysninger

tel.: (+47) 488 43 401

e-post: info@vivis.no


Enkeltpersonforetaket er registrert under navn VIRTUELLE VISNINGER VOJTA SKARA (Org. nr.: 925 339 903).


Notater

Vi utfører arbeidet framfor alt i ettermiddagstimene (fra kl. 15.00 og utover) og i helgene. Takket være det er vi i stand til å holde prisene lave. Fordelen for deg er at du pga. organiseringen ikke må ta deg fri fra jobben. Noe som er fordelaktig for begge parter!

Prisene gjelder for Oslo og Bærum. Ved reiser til andre steder vil transportkostnader påløpe. Veiledningsvis beregner vi oss 2000 kroner ekstra for reiser til Bergen, Trondheim eller Kristiansand. For reiser til andre steder regnes pris ut individuelt.

I tilfelle presentasjon av eiendom før salg er det i prisen inkludert webhosting for modellen på et spesialisert nettsted over en periode på min. 3 uker. Etter at denne perioden er over er en eventuell forlengelse av webhostingen avhengig av individuell avtale og kapasitet. En eventuell avgift på 75 kroner pr. måned ville kunne bli pålagt.

I tilfelle presentasjoner av nærings-, utstillings- eller kulturlokaler (restauranter, hoteller, gallerier, idrettsarenaer osv.) er det i prisen inkludert webhosting for modellen på et spesialisert nettsted over en periode på 5 måneder. Etter at denne perioden er over, beregner vi oss et gebyr på 850 kroner pr. år (eller 75 kroner pr. måned) for webhosting.

Data som er samlet inn for å utarbeide en modell (sfæriske fotografier), kan kunden benytte seg av ubegrenset.